Waarom geloven we niet in pure Employer branding campagnes?

Ze zijn de grote oppoetsbeurt. Niet duurzaam… niet futureproof… 

Als brand strategists kreeg comma vaak die vraag en analyseerden ze dit dieper. Door in de organisatie te duiken, de cultuur te voelen, de structuur te zien, wisten we wel hoe dit moest aangepakt worden. 

comma kreeg van klanten vaak de vraag om employer branding campagnes uit te werken. Veel bedrijven zien dit als de oplossing voor war for talent en employee engagement. Als brand strategists analyseerden we dit dieper. Door in de organisatie te duiken, de cultuur te voelen en de structuur te zien, voelden we snel aan dat een pure employer branding campagne slechts een reclameplaatje naar de buitenwereld is. Uw organisatie omvormen tot een corporate well-being waar welzijn, talentontwikkeling en uw mensen centraal staan vraagt om meer dan dat. We wisten snel hoe we dit wel beter aanpakten. 

Door zelf veel over deze brede range te lezen, door ons te laten omringen door topexperten binnen ieder zijn materie is er een verbondenheid gegroeid. Een manier van samenwerken waar we met een half woord weten wat de ander naartoe wil. Door samen met de klanten in hun verhaal te duiken en het beste van onszelf te geven. Als multidisciplinair team verzetten we bergen, maken we het onzichtbare zichtbaar en gaan we zo voor meetbaar duurzaam resultaat. Deze keer met de juiste communicatie on top. Wil je meer weten over het verhaal van Peace for talent, lees dan zeker eens deze blog!

Paperplane

We streven er naar om mensen te raken en om een positieve impact te hebben op het DNA van de organisatie, maar ook op het privéleven van alle betrokken personen. Wij veranderen gewoontes en gaan voor resultaten. Om dit resultaat te bereiken doorlopen we 3 opeenvolgende belangrijke stappen

Human leadership

Human leadership

 • Talentontwikkeling
 • Ruimte geven voor betrokkenheid
 • Mensen in hun energie plaatsen
Human empowerment

Human empowerment

 • Werkplezier
 • Motivatie
 • Cultuur
Human involvement

Human involvement

 • Duurzame organisatiegroei
 • Wendbaar
 • Toekomstgericht
Waarom een beroep doen op het netwerk van Peace for Talent?

Waarom een beroep doen op het netwerk van Peace for Talent?

We streven er naar om mensen te raken en om een positieve impact te hebben op het DNA van de organisatie, maar ook op het privéleven van alle betrokken personen. Wij veranderen gewoontes en gaan voor resultaten.

 1. U wil een organisatie die klaar is voor de toekomst en u wil dit doen met een duurzaam team.
 2. U merkt dat de communicatiestijl intern leeft maar onvoldoende gekend is naar de stakeholders doe.
 3. U wil een kerngezond team zowel fysiek en mentaal.

Met ons multidisciplinair verbonden team van experten steken we graag de handen uit de mouwen om u te helpen.

Online testen

Online testen

 

Gratis vragenlijsten beschikbaar van  burn-out tot leiderschap van mentale gezondheid tot zelfdeterminatie theorie.

De vragenlijsten hebben verschillende sterktes en doeleinden. Ze zijn wetenschappelijk sterk onderbouwd en kunnen door onze experten gehanteerd worden bij de trajecten, afhankelijk van de inhoud en diepgang.  Zij bezorgen dan ook de juiste interpretatie en adviezen die aan de resultaten verbonden zijn! Afhankelijk van de vraag, dient de aanpak collectief of individueel (verticale as), instrumenteel of substantieel (horizontale as) benaderd te worden. Onze experten begeleiden dit van A-Z, dus twijfel zeker niet en stel gerust uw vragen!

 

Vraag over de testen?

Stel ze hier

Iemand met een sterke waarom zal bijna elke wat en hoe kunnen doorstaan.
Iemand met een sterke waarom zal bijna elke wat en hoe kunnen doorstaan.
Friedrichs Nietzsche