Workshops voor een gezonde organisatie

In een gezonde organisatie is gezonde feedback een wederkerig proces met een positief effect. Medewerkers durven hun mening geven, delen ideeën en voelen zich gewaardeerd. Dat motiveert en vergroot de betrokkenheid en de productiviteit. Een future proof organisatie is ook agile: behendig en wendbaar. Willen we dat niet allemaal? Maar hoe?

See. Feel. Change. Om de agile feedbackcultuur te stimuleren, organiseert Peace for Talent workshopsZe situeren zich in drie kerndomeinen:

  • Een future proof organisatie is van cruciaal belang in deze snel veranderende maatschappij. Waar zie jij jouw organisatie in deze wereld? Tijdens onze workshops kijken wij samen met jou van binnen naar buiten, maar ook van buiten naar binnen. Daarnaast gaan we samen op zoek naar de beweegredenen van jouw organisatie aan de hand van de Golden Circle van Simon Sinek. Het is een simpel maar krachtig model dat de stimulans geeft voor inspirerend leiderschap en brengt eenvoudig in kaart met wat, hoe en waarom een bepaalde organisatie of product zich onderscheidt van anderen. Op die manier zorgen we niet alleen voor een future proof organisatie, maar ook voor een authentiek verhaal.
  • Elke organisatie heeft nood aan een authentiek verhaal. Wat wil je als organisatie concreet naar buiten brengen? Workshops rond verbindende communicatie en communicatieplannen, zowel intern als extern, zullen ervoor zorgen dat jouw organisatie geloofwaardigheid en betrouwbaarheid uitstraalt.
     
  • Net als een gezonde geest in een gezond lichaam, is een gezond team in een gezonde organisatie uiterst belangrijk. In onze workshops ligt de focus op de gezondheidscultuur en het welzijnsmanagement binnen jouw organisatie. We gaan op zoek naar de ideale combinatie tussen werk en privé en benadrukken het belang van beweging, gezond eten en stressreductie. Op die manier willen we een transformatie in gang zetten die jouw organisatie op weg zet naar welzijn op het werk.  

 

"Iemand met een sterk waarom
zal bijna elk wat en hoe 
kunnen doorstaan"

Friedrich Nietzsche

Peace for talent - footerbanner