Human Strategists

“It isn’t what we say or think
that defines us,
but what we do.”

Jane Austen

Peace for Talent: let’s stop the war.

In onze snel veranderende wereld zijn bedrijven meer dan ooit op zoek naar mensen met talent die het verschil kunnen maken. Competenties, skills en attitudes zijn minstens even belangrijk geworden als ronkende titels en fraaie diploma’s. Talent is dermate gewild dat er een heuse ‘war for talent’ woedt om talent te vinden en te houden. Let’s stop the war and give peace a chance.

Peace for Talent vertrekt van binnenuit, vanuit de kern van de organisatie. Waar staat onze organisatie voor? Waarom werken onze mensen net bij ons? Hoe kunnen we hun talenten zo veel mogelijk laten groeien en floreren? Hoe werken deze talentvolle mensen samen als een team? Hoe zorgen we voor werkplezier? Hoe kunnen welzijn en prestaties gelijktijdig toenemen? Een gezamenlijk doel zorgt voor de verbindende factor, het is de lijm van je organisatie.

Peace for Talent inspireert organisaties om de mens centraal te zetten. We gaan samen met de leidinggevenden en de teamleden op pad. Ons reisdoel is ontwikkeling, feelgood en groei op persoonlijk vlak en op organisatieniveau. Als we goed in ons vel zitten, weten ‘waarom’ we precies werken en onze unieke talenten volop kunnen benutten, is er maar één richting open: we gaan er samen resoluut op vooruit.

Van zaadje tot volgroeide plant

Peace for Talent haalt zijn inspiratie uit de natuur. Wat gebeurt er als je een zaadje in de grond stopt? Als het in vruchtbare grond terechtkomt en voldoende licht, voeding en ruimte krijgt dan groeit het uit tot een prachtige plant. Als die plant dan nog eens omringd is door andere gezonde planten, dan ontwikkelt ze zich nog beter. Planten groeien en bloeien maximaal in een biotoop waar harmonie heerst. Het is een metafoor die perfect aansluit bij het ontwikkelingsproces van organisaties en hun medewerkers. In een stimulerende omgeving krijgen ze de kans om zowel aan zelfontwikkeling als teamontwikkeling te doen. Het resultaat is een organisatie die op een organische manier vanuit de kern groeit en bloeit.

flowers

Welke bedrijven & organisaties komen in aanmerking?

bekijk het peace for talent verhaal

“It isn’t what we say or think
that defines us,
but what we do.”

Jane Austen

Peace for talent - footerbanner