Design: Realisaties op jouw maat

Na de workshops gaan we met het team van Peace for Talent aan de slag met de resultaten. Zo willen we komen tot concrete realisaties op maat van jouw organisatie. Peace for Talent weet de pijnpunten van de organisatie te ontrafelen en zoekt de passende wegen naar verbetering

Future-proof organisatie en authentiek verhaal

Met Peace for Talent kunnen wij jou helpen bij het vinden van de ideale storytelling voor jouw organisatie. Enkele van de mogelijkheden om jouw organisatie future proof en authentiek te maken zijn onboarding en design. Bij onboarding (instroom en integratie van nieuwe medewerkers) spreken opties zoals een welkomstpakket, een corporate movie of een werking met virtual reality (VR) tot de verbeelding. Maar het is meer dan dat. De eerste honderd dagen bij een nieuwe werkgever zijn voor instromers cruciaal. Met een effectief onboardingprogramma leg je de basis voor langdurige betrokkenheid. Bij design kan het gaan over het opmaken van offline en online advertenties of een website, de inrichting van jouw point of sales, je HR-werking op verschillende dragers. In het ontwikkelen van een authentiek verhaal gaan we ook aan de slag met het leiderschapsconcept binnen jouw organisatiecultuur.

Gezond team

Wij zijn van mening dat de combinatie van beweging, gezond eten en vermindering van stress garant staat voor een gezond team. Met de HRV biofeedback (heart rate variability) gaan we na hoe jouw hart en dat van je medewerkers reageert op stress in verschillende situaties. Voor een gezond team is een goede mentale gezondheid van belang net als de afwezigheid van burn-out en stress. Met Peace for Talent gaan we op zoek naar stilte als toevluchtsoord voor de medewerkers binnen jouw organisatie. Zo houden we gezonde medewerkers gezond en bevorderen we zelfontwikkeling en werkgeluk. 

Verder voorzien we een overkoepelend aanbod aan dashboarding. Doordat online dashboards interactief, gebruiksvriendelijk en visueel overzichtelijk zijn kunnen prestaties geobserveerd, geanalyseerd en als nodig verbeterd worden.

"It does not matter
how slowly you go,
as long as you do not stop"

Confucius

Peace for talent - footerbanner